luni, 30 martie 2009

Another Day In Paradise :)

Uff, inca o zi de duminica a trecut, inca o saptamana s-a dus ...

Nu stiu altii cum masoara trecerea timpului, dar pentru mine lucrul asta a devenit banal: azi este luni (sa zicem) si nici nu ma dezmeticesc bine ca deja este miercuri, iar pana vineri (cand se termina saptamana de lucru propriu-zis) este doar o aruncatura de bat. Monotonia a spus stapanire pe viata mea - nu prea imi place dar va trebui sa fac niste schimbari si cat mai repede, altfel o iau razna.
Cred ca este de vina pentru monotonia de zi cu zi si faptul ca zi de zi nu fac altceva decat sa repet anumite lucruri: ma trezesc de dimineata, hopa-topa sunt deja la gara, apoi in tren, citesc ceva [ca sa-mi treaca timpul], ajung in jungla Bucurestiului, prind nebunia de dimineata de la Victoriei, ajung "safe and sound" la Pipera, deschid laptopul, pana verific mailul deja este ora 11:00, imi este foame de pe la 9:00 [deja toti o stiu], trag de colegii de pe echipa Spaniei sa mergem la 13:00 sus la etajul 8 sa privim avioanele cum aterizeaza/decoleaza in timp ce mancam, mai verific niste mailuri, este deja 17:30 - trebuie sa fug spre gara, ajung la gara, ma urc in tren, scot cartea sa citesc, ajung in Ploiesti inapoi, acasa, dus, un film eventual si stingerea, ca nah, maine dimineata trebuie sa o iau de la capat. Mai plapitant este in week-end ca ma vad pe apucate cu prietenii [fac prin rotatie iesirile, sa nu se supere careva ca nu am mai iesit la taifas cu ei].

Da, si cum spuneam: azi este Duminica. Maine este prima zi din saptamana a 13-a din anul 2009, zi nu tocmai placuta - incepe MEC-ul, meaning "inchiderea de luna" la munci. Trece si asta. Deja am si introdus in vocabularul personal termeni cum ar fi: "inainte de MEC", "dupa MEC", ca pe niste termeni apocaliptici, ca si cum ar fi o masura a ceva. De fapt sunt termeni cauzatori de stress, multi litri de cafea bauti si temperare cat cuprinde.

Eh, 'till next time, behave yourselves and don't do anything I would't do ... :)

Niciun comentariu: