miercuri, 17 martie 2010

Curiosity ...



Zilele astea curiozitatea mi-a fost pusa la incercare. Mi-am adus aminte cu placere de vremurile mIRC-ului, de blind dates-urile pe care mi le dadeam pe vremea aia. De felul meu nu sunt o persoana curioasa [la un moment dat al vietii mele, m-am lecuit de acest defect de comportament], insa de acum doua zile ma incearca un sentiment ciudat de curiozitate. Totul a pornit de la un Cupidon, pus pe fapte mari, a continuat cu un schimb de id-uri de mess si a continuat cu indelungi conversatii [in care, evident, ca simt ca vorbesc iar prea mult].

As vrea sa ma abtin, sa ma reprim acest sentiment, dar oricat as incerca, totul este in zadar. Totul se va termina atunci cand voi lua parte la o intalnire, atent planificata de catre subiectul curiozitatii mele :) MEN ... [8-|]

Am descoperit ca se vorbeste foarte mult in jurul meu despre raporturile FEMEI-BARBATI, despre cat e sensibile sunt femeile, si despre nevoie FEMEII, and so on ... Cred ca pana cum nu am bagat de seama conversatiile astea, poate din cauza castilor infundate in urechi si a muzicii date cat mai tare :))

Continuarea, in postarile ulterioare ... [asta ca sa va fac si pe voi curiosi ;)) ]

Niciun comentariu: