luni, 28 decembrie 2009

Munte, zapada, sanius >:)

Azi era ceea ce se numeste "o zi obisnuita", chiar daca m-am trezit la ora 13:00 .. pe la 15:00 au venit acasa sora mea si prietenul ei cu inca un amic de-al nostru foarte porniti sa mergem la munte. Ideea era buna, pofta de mers la zapada - checked, plictisul la cote maxime, parul meu era ud [proaspat spalat], toate ingredientele unei zile de neuitat [ce a mai ramas din ea.. ]. Asa ca mi-am luat haine groase, ciorapii de ski si hop in masina spre munte. Afara [in Ploiesti] erau 3 grade si nu prea ne venea sa credem ca la munte va mai fi inca zapada, desi eu auzisem ieri la radio [pe Kiss] cum ca la munte, la Predeal, ieri a nins.



Drumul a fost destul de liber si am ajuns relativ repede la Predeal. Se cam inserase ce-i drept pana am ajuns noi in Predeal, dar urcatul pantei si coboratul pe sanie merg si cu nocturna pornita.



Dupa vreo 2 ore de sanius am considerat necesar sa ne incalzim la un pahar de vin fiert dres cu scortisoara pentru a ne mai pune sangele in miscare.



Efectul vinului a fost exact invers celui scontat, in loc sa ne revigoreze mai mult ne-a molesit, ceea ce a dus inevitabil la parasirea partiei. Si cum noi eram inghetati si infometati, ne-am directionat catre cel mai super loc de mancat din Predeal [dupa pareera nostra] - "Ancora".



Am mancat in tihna, apoi am pornit la drum inapoi spre casa. Pe la Comarnic totul se blocase si am ramas in trafic pentru circa o ora [in dreptul bornei - vezi poza de mai jos ;;)]. Motivul - un accident grav soldat cu un mort si doi raniti.



Tipul petrecut blocati in trafic l-am fructificat prin a ne schimba ringtonurile telefoanelor, alarmelor de trezire, ne-am trimis poze din excursiile in care am fost impreuna sau am dezlipit vechile "abtipilduri" obligatorii din parbriz >:)

Eh, o zi petrecuta in mijlocul naturii, la aer curat, la temperaturi de 1-2 grade in luna decembrie aproape de intrarea in anul nou a priit bine organismului meu plimbat in ultimele zile numai pe la petreceri de fumatori sau prin baruri intesate de oameni si de nori grosi de fum.

'Till my next adventure, buh'bye and enjoy these last days of this year ...

P.S.: Pozele, made by me, sunt facute cu telefonul in conditii de frigut, combinat cu o circulatie periferica proasta.

Bonus: poza cu omul de zapada ;))

Niciun comentariu: